Viser arkivet for juni, 2011

Siv Jensen - min Gud

Publisert på Dagsavisens nyemeninger.no. Klikk her.

Ofte setter jeg meg ned med deg i tankene, Siv. Du får meg virkelig til å innse at jeg ikke har noe her å gjøre. Hvorfor vender jeg ikke tilbake til der jeg kom fra? Er jeg ikke bare på en gjennomreise i Norge? Foreldrene mine skal tjene penger ved å leve på sosialen, kalle etniske nordmenn for rasister, mens jeg må gå på skole for å bli sett på som godt integrert.

Hva skal vi med alle de unyttige oljeingeniørene fra Irak? Det norske oljeeventyret, heter det. Ikke det flerkulturelle, nei, enda bedre: Det fremmedkulturelle! Vi må skape frykt, masse frykt! Og vi trenger fordommer, det bidrar til å skape et segregert samfunn. Hva skal vi med mer olje? Sender vi dem tilbake, kan vi fordele de få velferdsordningene du er tilhenger av på de som blir igjen i ”feilfrie” Norge. Det liker vi.

Forskjellene mellom menneskene øker. Majoriteten tråkker ned på minoritetene. Ikke nok med det: Hvorfor skal vi utjevne sosiale forskjeller? Jeg synes synd på Stoltenberg. Han tar alltid feil, han. Du derimot, Siv, du har alltid rett. Vi trenger sosiale forskjeller. Vi trenger skattelette. Skattekutt betyr ikke det samme, nemlig. Vær standhaftig, Siv.

Du har rett i at innvandrere står for mye av kriminaliteten, eller hva? Du sier det stadig vekk. Send innvandrerne ut! Nå! Spriten må bli billigere og skjenketidene må utvides. Skal vi la venstresiden legge en demper på festing? Det er uhørt. Når spriten blir billigere, og vi lar utestedene være oppe lenger enn til to, så fester alle så lenge og så drøyt at vi ikke verken har behov for eller klarer å komme oss inn i en taxi. Da er det ikke behov for taxier i byen, og vips: Alle innvandrerne står uten jobb. Står de uten jobb, så må de ut av landet. 9 poeng til Siv!

Bør vi ikke legge ned alle religiøse bedesteder, hva skal man med dem? Tilber vi Jensen, går samfunnet under. Er det ikke det menneskeheten vil? Kjære Siv, jeg har gitt deg hele 9 poeng! Hvorfor gir jeg ikke full pott? Jeg forguder og tilber deg. Norge er et trygt land i dine hender. Du er den ene og sanne Gud – min Gud.

Representantskapsmøte og intern valgkampåpning

Innlegg i debatt etter statsminister Jens Stoltenbergs innledning om den politiske situasjonen
Dato: 31.05.11
Tema: valgkamp, AUF

Kjære representantskap, kjære Jens,

Det er gøy å være AUF-er når man skal drive valgkamp i Oslo, det er gøy å være AUF-er når du vet at du blir tatt på alvor i partiet, og det er gøy å være AUF-er når du vet at du er med på å dra i lang skolevalgseier.

Det ingen tvil om at ingen er bedre enn AUF til å drive valgkamp. Vi viser det gang på gang. Det blir bare bedre når partiet setter så stor pris på oss at vi får 13 ungdomskandidater på bystyrelista. Ikke nok med det. Til og med BU-listene har toppkandidater som er ungdommer. Det er stas, det!

For hvem er det som tar de unge på alvor? Det er Arbeiderpartiet. De unge i Oslo møter på mange utfordringer, andre i landet kanskje i møter på i like stor grad. Trygghet er veldig viktig. Vi vil ikke føle oss usikre i våre egne gater på kveldene. Ruspolitikken må treffe de unge mer. I dag vet vi at mange av behandlingstilbudene for rusmisbrukere er tilpasset eldre brukere og ikke unge. Men, vi i AUF er glade for at dette blir tatt opp i programmet. Det viser at vi tar Oslos unge på alvor. Og når det i tillegg er så mange unge kandidater på lista vår som forstår og vet hva som er viktig for Oslos unge, så vinner man.

Hvor gøy er det ikke å drive valgkamp når Jens er partileder? Hvor gøy er det ikke når vi vet Arbeiderpartiet er det største partiet blant de unge? Og på toppen av det hele: AUF har mer enn 10 000 medlemmer, og vi har flere medlemmer enn alle de andre ungdomspartiene til sammen. Tro meg, vi vinner!

Takk.

Annonse